Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Відзавтра з 12.00 повністю припиняється рух поїздів: від станції Красноград також

Відзавтра з 12.00 повністю припиняється рух поїздів: від станції Красноград також

 Така інформація кілька хвилин тому надійшла після оперативної селекторної наради Укрзалізниці. Підставою для таких обмежень є Постанова Кабінету міністрів України № 215 від 16.03.2020.

— З вісімнадцятого березня на невизначений термін зупиняється рух потягів приміського, міжобласного та регіонального сполучення, — повідомила начальник залізничного вокзалу станції Красноград Надія Ошкукова. — Електрички до Харкова, Дніпра, Лозової та Полтави, а також швидкісні потяги Київ-Костянтинівка 126/125 та Інтерсіті+ 711/712 не ходитимуть. Обговорюється питання закриття кас. Також не визначений розклад відправлень та прибуття поїздів до 12.00 завтрашнього дня. Про це повідомлять додатково.

Наразі залізничний вокзал працює в штатному режимі. Працівники дезинфікують приміщення масового перебування пасажирів — залу очікування та касову залу.

— Поки без змін працює й Красноградський автовокзал, — розповіла начальник  місцевої автостанції Олена Родінка. — Автобуси відправляються згідно з графіком. Як буде завтра, питання відкрите.

Інформація щодо транспортного сполучення уточнюється й буде оновлюватися. 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page