Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталиному облаштували сучасний футбольний майданчик

У Наталиному облаштували сучасний футбольний майданчик

Футбольний майданчик на території Наталинського ліцею (Фото: Наталинська ОТГ (https://www.facebook.com/photo?fbid=761723917997192&set=pcb.761707337998850)

Новий об’єкт спортивної інфраструктури віднедавна створений на території Наталинського ліцею. Спортивне поле зі штучним покриттям, призначене для гри у футбол, побудували в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».

Поруч із ним невдовзі відкриється майданчик для занять волейболом і баскетболом. Наразі тривають відповідні будівельні роботи.

 

Нагадаємо, торік у Наталиному на вулиці Молодіжній урочисто відкрили майданчик для мініфутболу. Наталинська сільська рада взяла участь у конкурсі Міністерства молоді та спорту України. Відтак отримала можливість співфінасування з державного бюджету для спорудження поля. Загальні витрати склали майже два мільйони гривень, де більшу частину суми профінансував сільський бюджет.

Майданчик для мініфутболу на вул. Молодіжній у Наталиному

 За останній рік цей майданчик став улюбленою локацією наталинців для активного дозвілля, а також постійним місцем проведення футбольних змагань. Від був першим спортивним майданчиком зі штучним покриттям на території Наталиської об’єднаної територіальної громади та в сільській місцевості Красноградського району. Тепер у ОТГ мають дві сучасні локації для занять футболом.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page