Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Поїхала до бабусі й … потрапила в розшук

Поїхала до бабусі й … потрапила в розшук

Правоохоронці оперативно  розшукали 16-річну жительку Краснограда, яка замість відвідин бабусі кілька днів гостювала в знайомого хлопця.

Про зникнення дівчини 14 вересня Красноградський відділ поліції повідомила мешканка Валківського району, яка так і не дочекалася візиту онучки. З Краснограда до неї на гостину юнка  виїхала ще 11 вересня, однак так і не прибула до місця призначення.

У пошуках дівчини були задіяні поліціянти групи патрульного реагування та працівники ювенальної превенції Красноградського та Нововодолазького відділів поліції. За кілька годин після звернення про допомогу вони встановили місцезнаходження зниклої.

З’ясувалася, що весь цей час вона перебувала в знайомого хлопця в селі Караван Нововодолазького району. Матері дівчина сказала, що їде до бабусі, бабусю попередила, що ненадовго затримається в подруги. Насправді гостювала в парубка. Телефон мандрівниця вимкнула, тож зв’язок із нею увірвався.

Наразі дівчина вдома. Чи матиме на неї вплив профілактична бесіда з працівниками ювенальної превенції щодо недопущення такої поведінки надалі, час покаже. Натомість відносно її матері вже складено протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вона передбачає попередження або накладання штрафу за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Фото: відділу комунікації поліції Харківської області

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page