Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталиному облаштували сучасний футбольний майданчик

У Наталиному облаштували сучасний футбольний майданчик

Футбольний майданчик на території Наталинського ліцею (Фото: Наталинська ОТГ (https://www.facebook.com/photo?fbid=761723917997192&set=pcb.761707337998850)

Новий об’єкт спортивної інфраструктури віднедавна створений на території Наталинського ліцею. Спортивне поле зі штучним покриттям, призначене для гри у футбол, побудували в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».

Поруч із ним невдовзі відкриється майданчик для занять волейболом і баскетболом. Наразі тривають відповідні будівельні роботи.

 

Нагадаємо, торік у Наталиному на вулиці Молодіжній урочисто відкрили майданчик для мініфутболу. Наталинська сільська рада взяла участь у конкурсі Міністерства молоді та спорту України. Відтак отримала можливість співфінасування з державного бюджету для спорудження поля. Загальні витрати склали майже два мільйони гривень, де більшу частину суми профінансував сільський бюджет.

Майданчик для мініфутболу на вул. Молодіжній у Наталиному

 За останній рік цей майданчик став улюбленою локацією наталинців для активного дозвілля, а також постійним місцем проведення футбольних змагань. Від був першим спортивним майданчиком зі штучним покриттям на території Наталиської об’єднаної територіальної громади та в сільській місцевості Красноградського району. Тепер у ОТГ мають дві сучасні локації для занять футболом.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page