Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Місцеві мотокросмени вибороли «бронзу»

Місцеві мотокросмени вибороли «бронзу»

Екіпаж у складі Юрія Немилостивого та Валентина Бойка посів призове місце в ІІІ-му етапі Чемпіонату України з мотоциклетного спорту. Перегони відбулися 25-26 травня в місті Ромни Сумської області.

Наразі спортсмени готуються до наступного кола змагань. Воно триватиме 28-30 червня в місті Суми.

— Ми вдячні за постійну підтримку в організації наших поїздок на змагання голові райдержадміністрації Євгену Третякову та фінансовому директору ПАОП «Промінь» Ользі Четверик, — зазначив Юрій Немилостивий у розмові з кореспондентом видання. – Активна участь у турнірах різного рівня допомагає нам постійно бути в гарній фізичній формі та здобувати новий спортивний досвід.

Він  також повідомив, що мотокросмени районного спортивно-технічного клубу «Екстрим-мото» спільно з небадуйжими жителями району днями трудилися над відновленням мотоциклетної траси в Хомутовському парку. За словами Юрія Немилостивого, необхідні роботи виконані на вісімдесят відсотків. Другого червня тут відбулося відкрите тренування за участю мотокросменів із Харкова, Полтави та Дніпра. Згодом на трасі планується проведення змагань.

 

Фото зі сторінки Юрія Немилостивого у фейсбук

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603708326705411&set=pcb.603672190042358&type=3&theater

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі. У …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page