Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Переміг «Колос» із Сахновщини

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі.

У змаганнях взяли участь чотири команди: ФК «1731» Красноград, ФК «Колос» Сахновщина, ФК «Кегичівка» та ФК «Колос» Карлівка. Організували футбольні баталії відділ культури, туризму, молоді та спорту Красноградської міської ради та місцева федерація футболу.

Команди грали за коловою системою: кожна з кожною. Найрезультативнішими виявилися сахновщани. Вони здобули перемогу над суперниками в усіх трьох матчах, набравши 9 очок. Лише один м’яч пропустив воротар «Колоса» буквально на останніх секундах. Отже, перемогу в турнірі заслужено виборола футбольна команда «Колос» Сахновщина. «Срібло»  завоювали кегичівці. В їхньому арсеналі — дві перемоги і шість очок. «Бронза» дісталася ФК «Колос» Карлівка. Красноградські ветерани цього разу посіли четверту сходинку турнірної таблиці. Однак розчаровуватися не варто. Бо як справедливо зауважив уболівальник Микола Гуржій, головне, що футболісти у цьому віці зібралися й продемонстрували результат.

Переможців і призерів турніру нагородили грамотами Красноградської міськради й медалями. Кращим воротарем визнали Андрія Радєвича, а кращим бомбардиром — Віталія Савченка. Обидва футболісти із Сахновщини. Кращим гравцем став Володимир Махотка з Кегичівки.

Більше — у черговому числі газети «Вісті Красноградщини»   

   

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page