Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Родина освітян поповнилася молодими фахівцями

Родина освітян поповнилася молодими фахівцями

П’ятого червня дипломи про закінчення Красноградського коледжу КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР отримали понад 100 випускників. Урочистості з цієї нагоди відбулися в Будинку техніки.

У глядацькій залі майже не лишилося вільних місць. Розділити приємні миттєвості випускного балу з новоспеченими педагогами зібралися їхні батьки, викладачі, друзі та знайомі. У вечірніх сукнях ніжних кольорів дівчата-випускниці виглядали, наче принцеси. Більшість хлопців віддали перевагу класичними костюмам й мали вигляд справжніх денді. Захоплені погляди, квіти, привітання – все було тільки для них.

Цьогоріч коледж дав путівку у життя студентам, які навчалися за чотирма різними спеціальностями. Серед них вчителі початкових класів із правом викладання іноземної мови, вихователі дитячих садків та сімейні вихователі, вчителі фізичної культури, педагоги технологій основної школи з додатковою кваліфікацією керівник гуртка інформатики. Дев’ятнадцять юнаків і дівчат закінчили колледж із відзнакою.

— Наша донечка Валерія тепер дипломований спеціаліст. Пишаємося нею, адже завершила навчання з червоним дипломом, — розповіли кореспонденту видання Валентин та Інна Лакєєви з Богодухова. Попри те, що живуть далеко, подружжя не могло пропустити випускний доні.

— Лєра продовжить навчання у профільному закладі вищої освіти, хоче майстерно оволодіти англійською мовою. Зичимо безмежного щастя  й успіхів всім випускникам, — побажали вони.

Своїх тепер уже вчорашніх студентів зі святковою подією привітав директор коледжу Сергій Рябокінь.  Вітання молоді висловили перший проректор КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР Лариса Петриченко, місцеві посадовці та інші гості урочистостей. На початок професійного шляху молодих фахівців благословив протоієрей Свято-Благовіщенського храму, отець Миколай.

— Не віриться, що це відбувається зі мною. Здається, тільки вчора я вступив на навчання до коледжу, а вже сам викладач, — поділився емоціями Павло Мироненко. Хлопець здобув спеціальність вчителя фізичної культури. Він розповів, що родом із Миргорода. Далі налаштований вчитися в Полтавському національному педагогічному університеті ім. В. Г. Короленка. Його мета – бути тренером із волейболу.

Про намір подовжити роки студентства говорили багато випускників. Нехай же доля буде прихильною до кожного з них!

     

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page