Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Громадський транспорт відзавтра не курсуватиме Красноградом

Громадський транспорт відзавтра не курсуватиме Красноградом

Відповідне рішення щойно ухвалила місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красноградського району Харківської області. Однак це не стосується перевезень персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення.

До того ж із 27 березня на Красноградщині почнуть працювати два контрольно-пропускних пункти. Один — на швидкісній трасі поблизу поста ДАІ в с. Улянівка, інший — на в’їзді до с. Піщанка зі сторони Карлівки.  Медпрацівники здійснюватимуть обов’язковий санітарний огляд громадян, зокрема вимірюватимуть температуру. Полісмени та еменесники  пропускатимуть водіїв і пасажирів лише після медичного огляду, а також дезінфекції транспортних засобів.

Додаткові заходи запроваджуються, аби не допустити поширення коронавірусу COVID-19 на території району. Рекомендовано обмежити пересування громадян на власному автомобільному транспорті між населеними пунктами, районами та регіонами України.

Нагадаємо, що загальнонаціональний карантин уряд продовжив до 24 квітня і ввів режим надзвичайної ситуації на території усієї України.

        

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page