Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Громадський транспорт відзавтра не курсуватиме Красноградом

Громадський транспорт відзавтра не курсуватиме Красноградом

Відповідне рішення щойно ухвалила місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красноградського району Харківської області. Однак це не стосується перевезень персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення.

До того ж із 27 березня на Красноградщині почнуть працювати два контрольно-пропускних пункти. Один — на швидкісній трасі поблизу поста ДАІ в с. Улянівка, інший — на в’їзді до с. Піщанка зі сторони Карлівки.  Медпрацівники здійснюватимуть обов’язковий санітарний огляд громадян, зокрема вимірюватимуть температуру. Полісмени та еменесники  пропускатимуть водіїв і пасажирів лише після медичного огляду, а також дезінфекції транспортних засобів.

Додаткові заходи запроваджуються, аби не допустити поширення коронавірусу COVID-19 на території району. Рекомендовано обмежити пересування громадян на власному автомобільному транспорті між населеними пунктами, районами та регіонами України.

Нагадаємо, що загальнонаціональний карантин уряд продовжив до 24 квітня і ввів режим надзвичайної ситуації на території усієї України.

        

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page