Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Перш ніж вийти за покупками, складіть список

Перш ніж вийти за покупками, складіть список

Це значно скоротить час для перебування в магазині, відтак мінімізує ризики, які можуть негативно вплинути на стан здоров’я, — рекомендують фахівці районного управління Держпродспоживслужби відвідувачам місцевих закладів торгівлі.

Спеціалісти підготували правила поведінки, яких повинні дотримуватися покупці для профілактики інфікування коронавірусом.

Насамперед перед входом до торгової зали важливо одягнути захисну маску. Руки, ручки візка або кошика обробити антисептиком. У черзі до каси між відвідувачами потрібно витримувати відстань не менше двох метрів. Бажано уникати тісного контакту з особами, які мають ознаки респіраторних захворювань. Якщо самі занедужали, залишайтеся вдома, зателефонуйте рідним чи знайомим, які можуть доставити вам необхідні товари. В умовах карантину послугами доставки краще скористатися в будь-якому разі.

Також необхідно дотримуватися особистої гігієни. Часто й ретельно мити руки та обробляти їх антисептиком. До приготування їжі теж варто ставитися відповідально. Особливо ця вимога стосується страв із сировини тваринного походження.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page