Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Veteran Hub може з’явитися в Краснограді

Veteran Hub може з’явитися в Краснограді

Відповідну заявку для облаштування такого приміщення на обласний конкурс мініпроєктів «Разом в майбутнє» подала Красноградська районна організація ветеранів України. Проєкт під назвою «Ветерани завжди в строю» передбачає придбання меблів, комп’ютерів та побутової техніки для кімнати, призначеної для спілкування та змістовного дозвілля людей старшого віку. Якщо він потрапить до списку переможців, то буде реалізований до кінця нинішнього року.

Реєстрація проєктної документації для участі в обласному інвестиційному конкурсі «Разом в майбутнє» завершилася першого березня. Зокрема, від Красноградщини надійшло 35 заявок. Однак, лише 23 з них, у тому числі  Veteran Hub, мають статус «зареєстрована».  Наразі конкурсний комітет проводить технічну перевірку зареєстрованих мініпроєктів та їхнє оцінювання.

Більшість заявок належать до категорії «Добробут і розвиток громад». Вони передбачають капітальні ремонти окремих приміщень закладів загальної середньої освіти та спортивних споруд, придбання елементів благоустрою для створення місць відпочинку під відкритим небом тощо. Імена переможців конкурсу оприлюднять на сайті обласної ради 24 квітня. Переглянути список і перевірити  статус мініпроєктів, запропонованих красноградцями, можна тут

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page