Вторник , 19 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Школи Красноградщини переходять на дистанційну форму навчання

Школи Красноградщини переходять на дистанційну форму навчання

Учні 5-11 класів із 31 січня до 13 лютого навчатимуться віддалено. Відповідні розпорядження органи місцевого самоврядування ухвалили згідно з рекомендаціями Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області. Таке рішення було прийнято під час засідання комісії 27 січня у зв’язку з ростом захворюваності учнів, педагогів та інших працівників на гострі респіраторні  вірусні інфекції та COVID-19.

У Красноградській міській раді на цей період також вирішили запровадити змішану форму навчання для вихованців молодшої школи. У залежності від епідеміологічної ситуації керівники закладів освіти самостійно визначатимуть, які класи відвідуватимуть заняття, а які навчатимуться вдома.

За інформацією керівниці  відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Красноградської  райдержадміністрації Наталії Сіліної на 28 січня, у дистанційному режимі вже працювали  всі заклади загальної середньої освіти Кегичівської та Сахновщинської селищних рад.

У Старовірівській громаді віддалене навчання запровадили в Охоченському ліцеї. У Станиченському, Слобожанському  ліцеях та Старовірівській філії Старовірівського ліцею віддалено навчалися окремі класи.

У Наталинській громаді дистанційно освітні послуги надавали Петрівський ліцей та Попівська філія Наталинського ліцею. У Наталинському ліцеї віддалено навчалися 5-11 класи.

У Зачепилівській громаді не відвідували школу, а вчилися вдома учні 5-11 класів Новомажарівської школи та окремі класи Зачепилівського ЗЗСО.

У Красноградській громаді у дистанційний формат повністю перейшли Красноградський ліцей № 1, Хрестищенська та Зорянська гімназії, у решті закладів освіти у домашніх умовах навчалися окремі класи, у тому числі молодшої школи.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page