Суббота , 27 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Красноградській громаді нагородили аграріїв

У Красноградській громаді нагородили аграріїв

Третьої неділі листопада професійне свято відзначають працівники сільського господарства. З цієї нагоди сьогодні відбувся урочистий прийом очільниці Красноградської міської громади Світлани Кривенко.

Насамперед присутні на заході вшанували пам’ять усіх полеглих у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

До аграріїв зі словами теплих вітань звернулася міський голова Світлана Кривенко. Зокрема, вона подякувала їм за невтомну працю на полях і фермах, за вирощені врожаї і продукцію тваринництва. Відзначила також вклад сільськогосподарських і фермерських господарств у підтримку внутрішньо переміщених осіб, військових, а також дітей громади. Незважаючи на складні випробування війною, трудівники наразі міцно тримають свій продовольчий фронт.

За вагомі виробничі здобутки та активну участь у житті громади кращі представники сільськогосподарської сфери отримали Грамоти Красноградської міської ради.     

Мистецькі вітання винуватцям події подарували: вокалістки Ірина Стадник та Катерина Карпенко, зразковий танцювальний колектив «Крапелька» Красноградського будинку культури (кер. Ірина Пилипенко та вокальний ансамбль «Юність» місцевої школи мистецтв (кер. Світлана Шарова).

Більше — у черговому номері «Вістей Красноградщини».   

  

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page