Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Розпиття оковитої завершилося вбивством

Розпиття оковитої завершилося вбивством

Вживання міцних алкогольних напоїв у компанії знайомих мало трагічні наслідки для 50-річного жителя Краснограда. Тіло чоловіка без ознак життя з ножовим пораненням в області грудної клітини правоохоронці виявили ввечері 11 червня в одному з домоволодінь міста. На місце пригоди поліцію викликав один зі свідків трагедії.

Він повідомив, що напередодні його товариші вживали разом оковиту. Між ними виникла сварка. Під час конфлікту один наніс іншому кілька ножових поранень. Травми виявилися несумісними з життям.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у скоєнні вбивства. Раніше сорокашестирічний чоловік уже мав проблеми із законом. Наразі від перебуває в слідчому ізоляторі Харкова. Вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу. Передбачається тримання під вартою.

За фактом події слідчим Красноградського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном  до 15 років.

Фото: Красноградський районний відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page