Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Дякую за турботу і підтримку

Дякую за турботу і підтримку

Хочу висловити подяку депутатові Харківської обласної ради Бакманяну Армену Володяйовичу за активну підтримку в розв’язанні різних питань, з якими зверталися до пана Армена мешканці Краснограда, селищ району та взагалі всі ті, хто потребував підтримки. Особисто дякую Армену Володяйовичу за турботу про дітей, батьки яких опинились у важких життєвих ситуаціях. За підтримку людей, які потребують допомоги в різних обставинах. Від себе скажу, що пан Армен завжди йде назустріч людям і з повагою ставиться до кожного, хто звертається до нього. Народний обранець бере активну участь у заходах щодо підтримки ЗСУ, волонтерів і звичайних громадян, яких теж торкнулась війна.

Депутат Харківської обласної ради Армен Бакманян від початку повномасштабної війни й до сьогодні продовжує допомагати воїнам, внутрішньо переміщеним особам, мешканцям деокупованих територій, соціально незахищеним жителям громади та сахновщинським благодійним організаціям. Армен Володяйович надає допомогу потребуючим верствам населення та нашим захисникам впродовж довгого часу. Допомога під час війни — ознака патріотизму й право називатися справжнім громадянином своєї Держави.

Також Армен Володяйович запросто може навідатися в гості до одинадцятирічного Кирила Семеніхіна в селище Покровське. Хлопець дуже радіє, коли до нього приїздять помічники чи особисто Армен Володяйович з подарунками або якоюсь допомогою, що потребують батьки.

Активна громадянська позиція, соціальна відповідальність, людяність, доброта, щедрість та небайдужість до проблем сьогодення є ідентифікатором справжніх громадян країни, патріотів, людей, які хочуть допомогти своїй державі та співвітчизникам не словом, а ділом. Пишаємось тим, що на нашій землі живають люди, які поєднують у собі всі вищезазначені якості. Переможемо разом! Слава Україні!

Особисто я раніше не зустрічався з Арменом Володяйовичем, але розмовляв із ним телефоном з різних питань. І ось нещодавно поспілкувався віч-на-віч. Приємно, що депутат поставився до мене з повагою та розумінням.

Павло ОВЧАРЕНКО, місто Харків

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page