Вторник , 19 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / У Соснівці відбулася першість Красноградського району зі спортивного рибальства

У Соснівці відбулася першість Красноградського району зі спортивного рибальства

Дванадцятого липня на ставку в Соснівці зібралося чимало любителів тихого полювання. Двадцять сім команд виборювали головний трофей — Кубок району.

З четвертої ранку рибалки розташувалися у своїх секторах, очікуючи велику рибу. Однак та майже не клювала. Тривалий час лідирував Андрій Гранкін, спіймавши 20-грамову плотвичку. До речі, йому дісталася номінація «Найспритніший рибак». Згодом ще кільком спортсменам поталанило вивудити із глибин водойми коропів. Найбільша рибина заважила 878 грамів. Це добича 66-річного Анатолія Дубового із команди «Олімп 2». Разом із Віктором Переходою — другим членом колективу — вони виловили 5 рибин загальною вагою 1732 г, що дало їм змогу завоювати Кубок району зі спортивного рибальства та перше місце. На другій сходинці п’єдесталу опинилися «Наталинці» (Олег Шерстюк та Віктор Чукмарьов), «Бронза» у команди «Реал Фіш» у складі Дмитра Рожка та Олександра Дворника.

Переможців та призерів змагань нагородив голова Красноградської районної державної адміністрації Олександр Кайдаш. Він подякував усім спортсменам за активну участь у змаганнях, а також організаторам — очільниці сектору культури і туризму КРДА Наталії Сіліній та керівникові районної організації Українського товариства мисливців та рибалок Сергієві Сябру. 

Насамкінець усіх пригощали смачною кашею. 

Більше читайте в п’ятничному номері «Вістей Красноградщини».   

      

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Один коментар

  1. и ни одного в маске..коронавирус то рядом!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page