Суббота , 27 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Статус безробітного надаватимуть по-новому

Статус безробітного надаватимуть по-новому

Двадцять дев’ятого березня Кабінет міністрів України ухвалив Постанову  № 244 “Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу”, якою затвердив нові правила роботи служби зайнятості на період надзвичайної ситуації в державі через поширення коронавірусу. 

Відтак статус безробітного надаватиметься громадянам за їхньою заявою із першого дня реєстрації в службі зайнятості без вимоги до наявності необхідної роботи. Також відтоді призначатиметься виплата допомоги по безробіттю, — пояснили кореспондентці видання в Красноградській районній філії Харківського обласного центру зайнятості. 

На період дії карантину  обслуговування відвідувачів тут відбувається дистанційно. Виплати не припиняються та здійснюються  за умови підтвердження безробітним наміру перебувати в такому статусі у будь-який із можливих наразі способів — телефоном або через електронну пошту. 

Телефони взаємодії з місцевою службою зайнятості: (05744) 7-13-11; (05744) 7-17-44 та (05744) 7-32-87.

Електронна пошта: 2027@khcz.gov.ua

Кореспонденцію можна направляти на електронну адресу або залишили в скринці біля приміщення філії. Нагадаємо, у Краснограді будівля служби  зайнятості знаходиться на вулиці Соборній, 81-А.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page