Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / ЗНО-2019: відділ освіти Красноградської РДА оприлюднив попередні результати тестування

ЗНО-2019: відділ освіти Красноградської РДА оприлюднив попередні результати тестування

Найвищу 200-бальну оцінку не набрав жоден випускник місцевих шкіл. Однак чимало юнаків і дівчат склали тести з кількох предметів на високому рівні в еквіваленті 12 балів за шкільною системою оцінювання.

— Найкращі результати цьогоріч одинадцятикласники району показали з історії України, фізики та англійської мови, середній бал із цих дисциплін становить 8,3, 8,1 та 8,0 відповідно, — повідомила кореспонденту видання методист районного методичного центру відділу освіти РДА Ольга Міхно. – Серед навчальних закладів за якістю знань лідирує гімназія «Гранд». Дев’яносто один відсоток  її учнів написали зовнішнє незалежне оцінювання на достатньому та високому рівні. Друге й третє місце рейтингу поділили навчально-виховний комплекс № 2 та Піщанський НВК. У них цей показник становить 83 %.

На еквівалент 12 балів ЗНО з української мови та літератури  здолали шість випускників. Двоє з них представники ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка, решта – вихованці НВК № 2, НВК № 3, Піщанського НВК та гімназії «Гранд».

Математику на «12» склали по одному учню у ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка та Піщанському НВК. Історію України з такою оцінкою написали чотири майбутні абітурієнти. Вони навчалися у НВК № 3, гімназії «Гранд» (два учні)  і ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка. Найвищий бал за шкільною системою оцінювання за зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови здобув вихованець місцевого багатопрофільного ліцею.

Статус ймовірних медалістів підтвердили десять претендентів на свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою. Отже, дві золоті медалі – в учнів ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка, по одній – у випускників НВК № 3, Піщанського НВК, гімназії «Гранд» та багатопрофільного ліцею. Один срібний медаліст у НВК № 2, троє – у гімназії «Гранд».

Детальний аналіз результатів ЗНО-2019 буде відомий наприкінці серпня-початку вересня.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page