Суббота , 27 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Платні медичні послуги можна оплатити в терміналах «ПриватБанк»

Платні медичні послуги можна оплатити в терміналах «ПриватБанк»

До переліку платних медичних послуг, які надаються у КНП «Красноградська центральна районна лікарня» наразі включені близько 200 лабораторних та інших діагностичних досліджень , які можна отримати без направлення лікаря. Віднедавна сплатити за них можна в усіх терміналах АТ КБ «ПриватБанк», які знаходяться в Краснограді.

— Ми діємо в інтересах пацієнтів. Тому вирішили передбачити для них можливість завчасно оплатити послугу та прийти на прийом до фахівця з відповідною квитанцією, — говорить директорка ЦРЛ Ганна Васенко. — Це не тільки зекономить їм час для відвідування лікарні, а також сприяє прозорості розрахунків та ведення звітної документації.

Для того, щоб здійснити оплату в терміналі, необхідно зайти в розділ «Медичні послуги», обрати потрібну,  внести зазначену суму та не забути взяти чек.

Медичні послуги  також можна оплатити безпосередньо в лікарні. Два термінали «ПриватБанк» встановлені в поліклінічному відділенні ЦРЛ: один в реєстратурі, інший в кабінеті № 23. Крім того, оплату беруть у приймальному відділенні та бухгалтерії. Після розрахунку пацієнтам обов’язково видають квитанцію, яка його підтверджує.

За словами Ганни Васенко, кошти, які ЦРЛ отримує від сплати за медичні послуги, ідуть на розвиток закладу охорони здоров’я, зокрема, закупівлі дрібного обладнання, засобів дезинфекції, розхідних матеріалів тощо. Також їх використовують для матеріального заохочення працівників. Сума та періодичність виплати преміальних залежить від інтенсивності роботи різних медичних служб. Це стимулює персонал відповідально виконувати свої професійні обов’язки та сприяє підвищенню загального рівня якості надання послуг.  

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page