Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Для завершення реконструкції приміщення Наталинського ліцею виділять додаткові кошти

Для завершення реконструкції приміщення Наталинського ліцею виділять додаткові кошти

Таке рішення ухвалила днями регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, які реалізуються коштом Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), — повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації.

Додаткове фінансування пропонують  забезпечити за рахунок перерозподілу коштів ДФРР завдяки економії на інших об’єктах-учасниках програми..

Нагадаємо, проєкт реконструкції Наталинського ліцею реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Наразі тривають роботи з добудови основної будівлі школи. Там згодом розмістяться чотири навчальні класи,  спортивна та актова зала.   Додаткові кошти планують спрямувати для виконання цих завдань.

Як ми повідомляли раніше, до Дня знань, 1 вересня, у Наталиному запросили дітей до оновленої школи. До початку нового 2020/2021 навчального року в двоповерховому приміщенні навчального закладу капітально відремонтували внутрішні кімнати, замінили систему опалення та електропостачання, утеплили фасад тощо. Сучасного вигляду набуло й шкільне подвір’я. Тепер його прикрашають дизайнерські клумби.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page