Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Харківгаззбут поверне надлишок коштів учасникам акції “Твоя енергонезалежність”

Харківгаззбут поверне надлишок коштів учасникам акції “Твоя енергонезалежність”

На початку минулого опалювального сезону компанія запропонувала клієнтам закупити наперед запас блакитного палива за акційною ціною, тим самим убезпечити себе від коливання вартості газу впродовж періоду обігріву житла. Всім, у кого на рахунку залишилися невикористані кошти, їх відшкодують. Цю суму можна буде витратити для оплати поточного споживання палива або  за зверненням заявника її переведуть на його  банківський рахунок.

Для перерахунку коштів на карту споживачам необхідно надіслати заяву встановленого зразка на поштову або електронну адресу контакт-центру ТОВ “Харківгаззбут” contact@khgaszbut.104.ua або на e-mail постачальника office@khgaszbut.104.ua.

Жителі Красноградщині також можуть  відправити її листом до місцевого відділу продажів ТОВ “Харківгаззбут” за адресою: 63304, м. Красноград, вул. Преображенська, 5.

Примірник заяви знаходиться за цим посиланням.

Для тих, хто вирішив оплатити зекономленими коштами газ, яким користується зараз, із 20 квітня в Особистому кабінеті на сайт 104.ua  діятиме відповідна функція.

У ТОВ “Харківгаззбут” повідомили, що на Харківщині акцією “Твоя енергонезалежність” скористалися понад три з половиною тисячі громадян. Вони викупили понад 5 мільйонів кубометрів газу та сплатили більше 30 млн. гривень. Натомість по факту  використали лише 2,40 млн. куб. м на суму 14,41 мільйони гривень.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page