Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Красноградська районна лікарня визначена для прийому пацієнтів із коронавірусом

Красноградська районна лікарня визначена для прийому пацієнтів із коронавірусом

Місцевий медичний заклад  став одним із 240 в Україні, призначених для госпіталізації хворих із COVID-19. Згідно з інформацією на сайті Міністерства охорони здоров’я України ,  всього на Харківщині така функуція покладається на 17 лікарень.

Як зазначено у повідомленні МОЗ, безпека пацієнтів була пріоритетним критерієм їхнього вибору. Щоб госпіталізовані з COVID-19 хворі отримували всі необхідні медичні послуги без необхідності переведення до іншого лікувального закладу в разі погіршення самопочуття. А ті пацієнти, які потрапили до лікарні з приводу інших захворювань, не перетиналися з інфікованими коронавірусом та безпечно проходили лікування.

Щодо оснащеності, то Національна служба здоров’я України повідомляє, що станом на 15.00 31 березня   у КНП “Красноградська центральна районна лікарня” 225 ліжко-місць. З них 30 виокремлені для ізоляції хворих. Також у ЦРЛ 30 інфекційних ліжко-місць та ще 72 можуть бути встановлені додатково за потреби.  У відділенні інтенсивної терапії 6 ліжко-місць. На варті здоров’я дорослих і дітей  троє лікарів-анастезіологів та шестеро інфекціоністів, терапевтів та педіатрів.  У розпорядженні медиків  6 апаратів штучної вентиляції легень. 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page