Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Відзавтра з 12.00 повністю припиняється рух поїздів: від станції Красноград також

Відзавтра з 12.00 повністю припиняється рух поїздів: від станції Красноград також

 Така інформація кілька хвилин тому надійшла після оперативної селекторної наради Укрзалізниці. Підставою для таких обмежень є Постанова Кабінету міністрів України № 215 від 16.03.2020.

— З вісімнадцятого березня на невизначений термін зупиняється рух потягів приміського, міжобласного та регіонального сполучення, — повідомила начальник залізничного вокзалу станції Красноград Надія Ошкукова. — Електрички до Харкова, Дніпра, Лозової та Полтави, а також швидкісні потяги Київ-Костянтинівка 126/125 та Інтерсіті+ 711/712 не ходитимуть. Обговорюється питання закриття кас. Також не визначений розклад відправлень та прибуття поїздів до 12.00 завтрашнього дня. Про це повідомлять додатково.

Наразі залізничний вокзал працює в штатному режимі. Працівники дезинфікують приміщення масового перебування пасажирів — залу очікування та касову залу.

— Поки без змін працює й Красноградський автовокзал, — розповіла начальник  місцевої автостанції Олена Родінка. — Автобуси відправляються згідно з графіком. Як буде завтра, питання відкрите.

Інформація щодо транспортного сполучення уточнюється й буде оновлюватися. 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page