Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У покинутій будівлі Краснограда виявили труп жінки

У покинутій будівлі Краснограда виявили труп жінки

Інформація про жахливу знахідку надійшла до Красноградського районного відділу поліції 07 лютого. Правоохоронці оперативно викрили  підозрюваного у скоєнні злочину, ним виявився 45-річний син небіжчиці,  — повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці з’ясували, що у середині грудня 2021 року син та мати спільно розпивали алкогольні напої. Між ними відбулася сварка, під час якої фігурант справи кілька разів ударив матір кулаком в обличчя. За два дні потому 61-річна жінка померла. Зловмисник вирішив приховати злочин. Уночі він завернув тіло покійної у ковдру та виніс до підвалу покинутої будівлі на вулиці Бєльовській у Краснограді.  До інциденту жінка мешкала в гуртожитку неподалік цієї споруди.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років. Восьмого лютого 2022 року суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою упродовж 60 діб.

Фото відділу комунікації поліції Харківської області

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page