Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Вихованцям Красноградської ДЮСШ вручили подарунки від Андрія Луніна

Вихованцям Красноградської ДЮСШ вручили подарунки від Андрія Луніна

Як ми повідомляли раніше, під час шкільних зимових канікул у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи в Краснограді відбувся традиційний турнір з футзалу на призи від  гравця професійного футбольного клубу «Реал Мадрид» Андрія Луніна. У ньому взяли участь футболісти із закладів освіти різних територіальних громад Красноградщини. Тоді переможцям вручили сертифікати на отримання дарунків. Днями подарунки потрапили до рук героїв цих змагань.

Гравцям, які здобули титул, кращих бомбардирів презентували футбольні м’ячі, кращим воротарям – перчатки, а захисникам – щитки. Всім титулованим  спортсменам подарували спортивні рюкзаки. Серед нагороджених вихованці Красноградської ДЮСШ Богдан Олійник і Нікіта Юр’єв (на фото). Хлопці  вибороли звання кращих гравців турніру. Відтепер мають по парі нових бутсів для гри у футбол.

Нагадаємо, теперішній голкіпер всесвітньовідомого ФК «Реал Мадрид» Андрій Лунін колись тренувався у місцевій ДЮСШ. Його наставником був тренер-викладач Іван Манько. Наразі футболіст підтримує тісний зв’язок зі школою, яка дала йому путівку до великого спорту.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page