Вторник , 19 Март 2024
На головну / Uncategorized / Рашисти обстріляли житлові райони майже в центрі Харкова

Рашисти обстріляли житлові райони майже в центрі Харкова

«Внаслідок сьогоднішніх ударів із РСЗО по житлових районах майже в центрі Харкова загинув 60-річний чоловік. Іще один 68-річний містянин отримав поранення. Стан пораненого — середньої тяжкості. На місці працюють медики та екстрені служби. Інформація доповнюється»,  повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, характеризуючи ситуацію в області на ранок, 11 серпня.

За його словами, ворог тероризує мирних людей, бо не має успіхів на лінії фронту та розуміє, що не зможе захопити Харків. Росіяни не мали шансів захопити Харків у лютому, тим паче не можуть цього зробити і зараз. Адже з лютого ми стали значно сильніші. Ми постійно працюємо над підвищенням нашої обороноздатності, укріплюємо оборонні споруди, посилюємо систему ППО. Наші військові мають дуже високу мотивацію та постійно вдосконалюють свої навички.

Росія хоч і намагається постійно йти в наступ на наші позиції, але захисники не здають території і навпаки намагаються контратакувати, мають певні успіхи. Зокрема на принципово важливому для окупантів Ізюмському напрямку, де нещодавно звільнили кілька населених пунктів.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Читайте в наступному номері

8 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page