Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / «Смілива гривня»: і найменша пожертва наближає нас до перемоги

«Смілива гривня»: і найменша пожертва наближає нас до перемоги

Національний банк України ініціював проведення благодійної акції «Смілива гривня». Зібрані кошти перерахують на потреби Збройних сил України.

Упродовж трьох місяців — з 01 серпня до 31 жовтня — по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. До речі, сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму більш ніж 5 мільярдів гривень.

Пункти збору монет відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Банки отримують монети від людей та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок НБУ на підтримку Збройних сил України.

Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги у боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

Для поширення акції Нацбанк планує організувати збір монет у закладах дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти; в закладах професійної, фахової передвищої та вищої освіти; в бібліотеках, громадських приймальнях, магазинах, відділеннях пошти тощо.

Отож долучаймося до підтримки наших відважних захисників!

Посилання на сайт акції.

Теги: смілива гривня нбу збір коштів всу

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page