Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Весняні канікули у школах триватимуть з 27 до 31 березня включно (оновлено)

Весняні канікули у школах триватимуть з 27 до 31 березня включно (оновлено)

Про це повідомила начальник відділу освіти Красноградської міської ради Антоніна Турова. Короткий термін відпочинку школярів від уроків зумовлений тим, що діти відпочивали довше, ніж планувалося, під час осінніх канікул. Тоді початок занять відтермінували через зволікання зі стартом опалювального сезону.

— Навчальний план складається зі 175 днів. Якщо навчальний рік триватиме до 4 червня, то ми вже дещо відстаємо від графіку. Отже, подовжувати канікули недоцільно, — пояснила освітянка.

Нагадаємо, з 18 березня через ускладнення ситуації з поширенням коронавірусу на дистанційну форму навчання перейшли учні 5-х-11-х класів ЗЗСО Красноградщини, а учні молодшої школи навчалися у звичайному режимі. З 22 березня повністю на віддалену форму надання освітніх послуг перейшов ліцей № 3. З проханням перевести на такий формат навчання молодших школярів до адміністрації школи звернулися батьки учнів ліцею № 1 імені О. І. Копиленка. Їхнє прохання також задовольнили.

Згідно з розпорядженням очільниці Красноградської міської ради Світлани Кривенко, з 23 березня молодші школярі  всіх ЗЗСО міськради отримують знання дистанційно. Таке рішення прийнято через загострення ситуації з поширенням коронавірусної інфекції в межах міської територіальної громади.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page