Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Нова книга Ганни Ткаченко побачила світ

Нова книга Ганни Ткаченко побачила світ

Збірка повістей та оповідань «У шепоті минулого» вийшла у Харківському видавництві «Майдан». Про це письменниця повідомила на власній сторінці у фейсбук та опублікувала фотографію обкладинки книжки.

Читачу пропонується проїхати в товарному вагоні, забитому людьми, клунками і чемоданами аж до самого Саратова — так везли українську інтелігенцію в евакуацію влітку сорок першого року минулого століття. Пройти поряд із чарівною молодою жінкою, що поверталася звідти з дитиною і дивним тарантасом, який тягнула маленька корівка аж до самої Полтавщини. Дізнатися про зовсім давнє — татарські напади, заселення Слобожанщини та будівництво фортифікаційних укріплень. Спинитинся на кожному оповіданні, де кожна історія вражає своєю реалістичністю та душевністю, — зазначено в анотації до видання.

Ганна Ткаченко родом із Чернігівської області. Тривалий час жила і працювала в Краснограді. Зараз мешкає в Харкові, але час від часу навідується до нашого міста. Вірші та коротку прозу почала писати давно. Нині пані Ганна член Національної спілки письменників України. Вона є авторкою роману-тетралогії «Голгофа козацьких нащадків», романів  «І засурмив третій ангел», «Таємниці червоних поколінь,  «Політ ворона. Доля отамана», повісті «Батькова рука» та інших прозових творів. Також Ганна Ткаченко є одним із  співавторів літературно-художнього альманаху «Красноградські етюди».

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page