Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Реєстрація для участі в ЗНО-2020 наближається до фінішу

Реєстрація для участі в ЗНО-2020 наближається до фінішу

Зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання можна до 24 березня включно. Щоб успішно пройти цю процедуру, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру. Як зробити це правильно, пояснюється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Основна сесія ЗНО-2020 триватиме з 21 травня до 15 червня. Вона розпочнеться тестуванням з математики та завершиться ЗНО з хімії. Зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з 11 навчальних предметів. З них кожен учасник може обрати максимально чотири для написання тестів. Українська мова та література є обов’язковим екзаменом, а також математика чи історія України на вибір. Решта з переліку за бажанням випускника.

Результат із трьох предметів випускникам закладів загальної середньої освіти зараховуватиметься як державна підсумкова атестація.

Згідно з умовами прийому до закладів вищої освіти України цьогоріч абітурієнти мають право подавати для вступу на навчання сертифікати ЗНО 2017, 2018, 2019 та 2020 років, а з іноземної мови — 2018 – 2020 рр.

Як розповіли у відділі освіти Красноградської райдержадімінстрації, складати ЗНО-2020 готуються 166 одинадцятикласників району.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page