Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Переміг «Колос» із Сахновщини

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі.

У змаганнях взяли участь чотири команди: ФК «1731» Красноград, ФК «Колос» Сахновщина, ФК «Кегичівка» та ФК «Колос» Карлівка. Організували футбольні баталії відділ культури, туризму, молоді та спорту Красноградської міської ради та місцева федерація футболу.

Команди грали за коловою системою: кожна з кожною. Найрезультативнішими виявилися сахновщани. Вони здобули перемогу над суперниками в усіх трьох матчах, набравши 9 очок. Лише один м’яч пропустив воротар «Колоса» буквально на останніх секундах. Отже, перемогу в турнірі заслужено виборола футбольна команда «Колос» Сахновщина. «Срібло»  завоювали кегичівці. В їхньому арсеналі — дві перемоги і шість очок. «Бронза» дісталася ФК «Колос» Карлівка. Красноградські ветерани цього разу посіли четверту сходинку турнірної таблиці. Однак розчаровуватися не варто. Бо як справедливо зауважив уболівальник Микола Гуржій, головне, що футболісти у цьому віці зібралися й продемонстрували результат.

Переможців і призерів турніру нагородили грамотами Красноградської міськради й медалями. Кращим воротарем визнали Андрія Радєвича, а кращим бомбардиром — Віталія Савченка. Обидва футболісти із Сахновщини. Кращим гравцем став Володимир Махотка з Кегичівки.

Більше — у черговому числі газети «Вісті Красноградщини»   

   

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page