Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Школярі з Красноградщини — призери обласного конкурсу в сфері управління

Школярі з Красноградщини — призери обласного конкурсу в сфері управління

Фото: Харківська обласна рада

Що таке місцеве самоврядування ? Відповідь на це запитання, напевно, знає семикласниця навчально-виховного конкурсу № 3 Софія Сергієнко.

Дівчина взяла участь в обласному конкурсі «Місцеве самоврядування – це ми!». Школярка написала твір, у якому поділилася своїм баченням територіального управління. Творча робота Софії посіла друге місце в номінації кращий індивідуальний твір на тему «Що таке місцеве самоврядування?».

Бронзовим призером змагання у категорії «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?», став ще один представник Красноградщини — вихованець Миколо-Комишуватського НВК Андрій Дрега. У своїй письмовій роботі юнак висловив власну думку щодо цього.

Шостого грудня в Харкові під час урочистої церемонії нагородження учасників Софія Сергієнко та Андрій Дрега отримала відповідні відзнаки. Нагороди переможцям і призерам конкурсу вручала голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна.

Як інформує пресцентр облради, цьогоріч до конкурсу «Місцеве самоврядування – це ми!» долучилися майже триста п’ятдесят школярів і студентів із шістнадцяти районів Харківщини та Харкова. Це творче змагання проводиться щорічно згідно з рішенням облради. Таким чином організатори намагаються посилити інтерес та рівень знань підлітків у сфері управління, а також стимулювати юнаків і дівчат до активної діяльності в житті своїх громад.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page