Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Школярі з Красноградщини — призери обласного конкурсу в сфері управління

Школярі з Красноградщини — призери обласного конкурсу в сфері управління

Фото: Харківська обласна рада

Що таке місцеве самоврядування ? Відповідь на це запитання, напевно, знає семикласниця навчально-виховного конкурсу № 3 Софія Сергієнко.

Дівчина взяла участь в обласному конкурсі «Місцеве самоврядування – це ми!». Школярка написала твір, у якому поділилася своїм баченням територіального управління. Творча робота Софії посіла друге місце в номінації кращий індивідуальний твір на тему «Що таке місцеве самоврядування?».

Бронзовим призером змагання у категорії «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?», став ще один представник Красноградщини — вихованець Миколо-Комишуватського НВК Андрій Дрега. У своїй письмовій роботі юнак висловив власну думку щодо цього.

Шостого грудня в Харкові під час урочистої церемонії нагородження учасників Софія Сергієнко та Андрій Дрега отримала відповідні відзнаки. Нагороди переможцям і призерам конкурсу вручала голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна.

Як інформує пресцентр облради, цьогоріч до конкурсу «Місцеве самоврядування – це ми!» долучилися майже триста п’ятдесят школярів і студентів із шістнадцяти районів Харківщини та Харкова. Це творче змагання проводиться щорічно згідно з рішенням облради. Таким чином організатори намагаються посилити інтерес та рівень знань підлітків у сфері управління, а також стимулювати юнаків і дівчат до активної діяльності в житті своїх громад.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page