Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Учнів профліцею вмотивували працевлаштуватися

Учнів профліцею вмотивували працевлаштуватися

Фото Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості

Хлопців і дівчат, які цьогоріч завершують навчання у місцевому професійному ліцеї за спеціальністю «Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр», днями запросили на профорієнтаційний семінар  до приміщення районної філії Харківського обласного центру зайнятості. Майбутнім випускникам розповіли, як скласти резюме та вигідно представити себе на ринку праці.

— Нерідко після здобуття диплома молодь залишається без роботи. Натомість варіантів для самореалізації у молодих фахівців декілька: можна продовжити навчання або працевлаштуватися. Головне — діяти, — розповіла ведуча семінару, начальник відділу активної підтримки безробітних районної філії служби зайнятості Людмила Гнатенко. — Важливо користуватися сучасними ресурсами пошуку робочих місць та  орієнтуватися у вимогах роботодавців до претендентів на вакансії.

Кілька зручних   інтернет-ресурсів для оперативного моніторингу ситуації на ринку праці є в активі служби зайнятості. До них належить електронна черга, платформа профорієнтації, а  також освітній портал. Тут випускники можуть самостійно розмістити власну пропозицію, як шукачі роботи. Продовжити навчання або  навіть змінити професію охочим пропонують на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page