Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Учнів профліцею вмотивували працевлаштуватися

Учнів профліцею вмотивували працевлаштуватися

Фото Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості

Хлопців і дівчат, які цьогоріч завершують навчання у місцевому професійному ліцеї за спеціальністю «Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр», днями запросили на профорієнтаційний семінар  до приміщення районної філії Харківського обласного центру зайнятості. Майбутнім випускникам розповіли, як скласти резюме та вигідно представити себе на ринку праці.

— Нерідко після здобуття диплома молодь залишається без роботи. Натомість варіантів для самореалізації у молодих фахівців декілька: можна продовжити навчання або працевлаштуватися. Головне — діяти, — розповіла ведуча семінару, начальник відділу активної підтримки безробітних районної філії служби зайнятості Людмила Гнатенко. — Важливо користуватися сучасними ресурсами пошуку робочих місць та  орієнтуватися у вимогах роботодавців до претендентів на вакансії.

Кілька зручних   інтернет-ресурсів для оперативного моніторингу ситуації на ринку праці є в активі служби зайнятості. До них належить електронна черга, платформа профорієнтації, а  також освітній портал. Тут випускники можуть самостійно розмістити власну пропозицію, як шукачі роботи. Продовжити навчання або  навіть змінити професію охочим пропонують на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page