Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пільговиків просять терміново повідомити номер мобільного телефону

Пільговиків просять терміново повідомити номер мобільного телефону

Для забезпечення впровадження з першого жовтня цього року надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», управління праці та соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації просить пільгову категорію громадян терміново повідомити номер мобільного телефону. 

            Вищезазначеною постановою  з 01.10.2019 передбачено проведення нарахування пільг на житлово-комунальні послуги управлінням праці та соціального захисту населення, згідно з базою Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

            Обов’язковою умовою внесення даних про пільговика до  Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, є номер мобільного телефону, на який далі надходитимуть повідомлення про розмір нарахованої пільги.

Якщо пільговик не надасть у термін до 28 вересня 2019 року номер мобільного телефону, то пільги на житлово-комунальні послуги нараховуватися не будуть.

      Управління працює за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, буд. 84,  перший поверх, з понеділка по четвер з 8 год. до 17 год. 15 хв; п’ятниця з 8 год. до 16 год. Телефон для довідок  72327.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page