Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пільговиків просять терміново повідомити номер мобільного телефону

Пільговиків просять терміново повідомити номер мобільного телефону

Для забезпечення впровадження з першого жовтня цього року надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», управління праці та соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації просить пільгову категорію громадян терміново повідомити номер мобільного телефону. 

            Вищезазначеною постановою  з 01.10.2019 передбачено проведення нарахування пільг на житлово-комунальні послуги управлінням праці та соціального захисту населення, згідно з базою Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

            Обов’язковою умовою внесення даних про пільговика до  Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, є номер мобільного телефону, на який далі надходитимуть повідомлення про розмір нарахованої пільги.

Якщо пільговик не надасть у термін до 28 вересня 2019 року номер мобільного телефону, то пільги на житлово-комунальні послуги нараховуватися не будуть.

      Управління працює за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, буд. 84,  перший поверх, з понеділка по четвер з 8 год. до 17 год. 15 хв; п’ятниця з 8 год. до 16 год. Телефон для довідок  72327.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page