Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пограбували квартиру, але далеко втекти не змогли

Пограбували квартиру, але далеко втекти не змогли

Фото: Красноградський районний відділ поліції

Місцеві правоохоронці оперативно вийшли на слід та затримали крадіїв, які тридцятого січня викрали з помешкання жительки одного з багатоквартирних будинків Краснограда кошти та побутову техніку. Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за  ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, — інформує Красноградський районний відділ поліції.

Аби потрапити до квартири потерпілої, зловмисники підібрали відповідний ключ. З поцупленим крамом вони намагалися втекти машиною ВАЗ 2112 темно-зеленого кольору. У ході розшукових заходів полісмени затримали трьох грабіжників, які обгрунтовано підозрюються в скоєнні злочину.

Правопорушники – чоловіки віком від 35 ло 45 років. «Гастролери» жителі Харкова. Раніше вже мали проблеми із законом. Речові докази вилучені. Також встановлено, що того дня злодії намагалися навідатися  ще до однієї квартири. Але та спроба виявилася невдалою.

Наразі встановлюється причетність крадіїв до аналогічних злочинів. Слідство триває. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження. Ймовірне покарання, яке очікує зловмисників, — до шести років позбавлення волі. 

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page