Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Опалювальний сезон триває, борги за тепло ростуть

Опалювальний сезон триває, борги за тепло ростуть

За минулий місяць заборгованість населення за теплопостачання збільшилася на 15 відсотків, — поінформували кореспондентку видання в Красноградському підприємстві теплових мереж.

— Опалювальний сезон продовжується, але вдень ми призупиняємо роботу котелень і відновлюємо її лише у нічний час, аби підтримувати в будівлях оптимальну температуру, — розповів директор тепломережі Олександр Сидоренко. — Спостерігається зменшення оплати за послугу. Відтак змушені посилити претензійну роботу. Наразі для передачі в суд підготовлені документи по десяти абонентам-боржникам.

Олександр Сидоренко нагадав, що заборгованість за тепло можна відшкодувати частинами. Для цього споживачам необхідно укласти з підприємством договір реструктуризації боргу. Попри карантин підприємство працює. На вході до адміністративної будівлі розміщені телефони взаємодії: (05744) 7-34-09 — приймальня; (05744) 7-23-86 — абонентський відділ; +38(066)-568-82-56.  За зверненням громадян спеціалісти допоможуть оформити необхідні документи.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page