Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Опалювальний сезон триває, борги за тепло ростуть

Опалювальний сезон триває, борги за тепло ростуть

За минулий місяць заборгованість населення за теплопостачання збільшилася на 15 відсотків, — поінформували кореспондентку видання в Красноградському підприємстві теплових мереж.

— Опалювальний сезон продовжується, але вдень ми призупиняємо роботу котелень і відновлюємо її лише у нічний час, аби підтримувати в будівлях оптимальну температуру, — розповів директор тепломережі Олександр Сидоренко. — Спостерігається зменшення оплати за послугу. Відтак змушені посилити претензійну роботу. Наразі для передачі в суд підготовлені документи по десяти абонентам-боржникам.

Олександр Сидоренко нагадав, що заборгованість за тепло можна відшкодувати частинами. Для цього споживачам необхідно укласти з підприємством договір реструктуризації боргу. Попри карантин підприємство працює. На вході до адміністративної будівлі розміщені телефони взаємодії: (05744) 7-34-09 — приймальня; (05744) 7-23-86 — абонентський відділ; +38(066)-568-82-56.  За зверненням громадян спеціалісти допоможуть оформити необхідні документи.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page