Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Спорт / Красноградці – бронзові призери чемпіонату України з мотокросу

Красноградці – бронзові призери чемпіонату України з мотокросу

Фінальний етап змагань відбувся, 15 вересня, в Чернівцях. Третю сходинку п’єдесталу в класі «екіпаж» посіли земляки Юрій Немилостивий і Валентин Бойко.

— Гонка була складною для нас. Траса, на якій вона проводилася, відповідає міжнародним стандартам і приймає змагання світового рівня. Нові елементи, інші трампліни, тож було нелегко, —розповів кореспондентці видання Юрій Немилостивий. – У першому заїзді ми фінішували другими серед семи суперників. Однак прикре падіння напарника в другому колі, обійшлося нам втратою дорогоцінного часу, і визначило остаточний результат перегонів.

Втім «бронзою» спортсмени задоволені. Кажуть, що завдання на чемпіонат виконали.  Вони в числі призерів. Також Валентин Бойко склав необхідні нормативи і тепер він кандидат у майстри спорту з мотокросу. Отже, надалі гонщики планують піднятися вище в турнірній таблиці.

Спортивний сезон ще не завершено. Всередині жовтня екіпаж Немилостивий-Бойко братиме участь в Кубкові України в місті Буча, що на Київщині.

Мотокросмени сподіваються, що не підведуть уболівальників.

Фото Юрій Немилостивий на фейсбук https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667027453706831&set=pcb.667028093706767&type=3&theater

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі. У …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page