Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Екскурсії, спортивні змагання, гуртки

Екскурсії, спортивні змагання, гуртки

У такому форматі місцевим школярам пропонують провести осінні канікули, — поінформували кореспондентку видання у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації. Перерва у навчанні триватиме лише тиждень й розпочнеться  із 28 жовтня. Четвертого листопада учні закладів загальної середньої освіти району знову повернуться за парти.

— Упродовж наступного тижня більше десяти груп дітей різного віку відправляться у подорожі до Харкова, Дніпра, Полтави, Львова та Києва, — повідомила начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Мандрівники оглянуть визначні пам’ятки, побувають у харківському дельфінарії, відвідають чимало інших цікавих локацій.

Водночас у рідному місті школярів очікує низка спортивних подій. Зокрема, у приміщенні новозбудованого фізкультурно-оздоровчого комплексу відбудуться змагання з волейболу, баскетболу та міні-футболу. У них візьмуть участь місцеві команди, а також гості із першої столиці та сусідніх районів.

Також у звичному режимі працюватимуть позашкільні навчальні заклади. Для вихованців гуртків проводитимуться заняття.

Як планують провести канікули самі школярі, кореспондентка часопису поцікавилася у них на вулиці. От, що довелося почути:

Дмитро, старшокласник:

— Цей тиждень мало чим відрізнятиметься для мене від звичайного навчального. Адже попереду складання зовнішнього незалежного оцінювання. Тому присвячу його самоосвіті  та додатковим заняттям із репетитором.

Аліна, 12 років:

— Хочу виспатися та відпочити. Канікули розповсюджуються і на школу мистецтв, яку я відвідую. Радію, що зможу провести цей тиждень вдома. Нікуди не поспішатиму, слухатиму музику, спілкуватимуся з друзями. Жодних уроків і занять. Це супер!

Нікіта, 10 років:

Аби не нудьгувати самому вдома, батьки відвезуть мене в село до бабусі. Там завжди багато справ, а також є однолітки, із якими можна побігати на свіжому повітрі. Інтернет теж працює. Тож, коли прогулянка набридне, знайду чим себе зайняти.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page