Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Екскурсії, спортивні змагання, гуртки

Екскурсії, спортивні змагання, гуртки

У такому форматі місцевим школярам пропонують провести осінні канікули, — поінформували кореспондентку видання у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації. Перерва у навчанні триватиме лише тиждень й розпочнеться  із 28 жовтня. Четвертого листопада учні закладів загальної середньої освіти району знову повернуться за парти.

— Упродовж наступного тижня більше десяти груп дітей різного віку відправляться у подорожі до Харкова, Дніпра, Полтави, Львова та Києва, — повідомила начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Мандрівники оглянуть визначні пам’ятки, побувають у харківському дельфінарії, відвідають чимало інших цікавих локацій.

Водночас у рідному місті школярів очікує низка спортивних подій. Зокрема, у приміщенні новозбудованого фізкультурно-оздоровчого комплексу відбудуться змагання з волейболу, баскетболу та міні-футболу. У них візьмуть участь місцеві команди, а також гості із першої столиці та сусідніх районів.

Також у звичному режимі працюватимуть позашкільні навчальні заклади. Для вихованців гуртків проводитимуться заняття.

Як планують провести канікули самі школярі, кореспондентка часопису поцікавилася у них на вулиці. От, що довелося почути:

Дмитро, старшокласник:

— Цей тиждень мало чим відрізнятиметься для мене від звичайного навчального. Адже попереду складання зовнішнього незалежного оцінювання. Тому присвячу його самоосвіті  та додатковим заняттям із репетитором.

Аліна, 12 років:

— Хочу виспатися та відпочити. Канікули розповсюджуються і на школу мистецтв, яку я відвідую. Радію, що зможу провести цей тиждень вдома. Нікуди не поспішатиму, слухатиму музику, спілкуватимуся з друзями. Жодних уроків і занять. Це супер!

Нікіта, 10 років:

Аби не нудьгувати самому вдома, батьки відвезуть мене в село до бабусі. Там завжди багато справ, а також є однолітки, із якими можна побігати на свіжому повітрі. Інтернет теж працює. Тож, коли прогулянка набридне, знайду чим себе зайняти.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page