Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Володимир Максим відзвітував про діяльність міської ради за минулий рік

Володимир Максим відзвітував про діяльність міської ради за минулий рік

У залі засідань мерії зібралися представники місцевих підприємств і організацій, депутати, жителі Краснограда. 

Міський голова озвучив підсумки виконанання низки програм. Зокрема, соціально-економічного та культурного розвитку міста, благоустрою тощо, також йшлося про залучення інвестицій, створення додаткових робочих місць, соціальний захист вразливих категорій населення.

— Більшість завдань, які були визначені на 2019-й рік, виконані, — зазначив Володимир Максим. — Однак багато проблемних питань ще лишаються відкритими. Ми налаштовані планомірно їх вирішувати. Розвиток рідного міста залежить від кожного з нас. Двері міської ради завджи відкриті для  відвідувачів. Давайте частіше зустрічатися, спільно обговорювати проблеми, ставити реальні цілі й досягати їх, — запропонував посадовець.

На завершення зустрічі міський голова відповів на запитання жителів громади. Вони переважно стосувалися облаштування територій та житлово-комунального сфери. Володимира Максима також запитали про подальшу долю одіозних об’єктів нерухомості в центрі Краснограда, за якими міцно закріпилася назва «шанхаї».

Детальніше про зібрання читайте в наступному номері «Вістей Красноградщини».

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Уряд оновив перелік категорій осіб, які можуть скористатися послугою «Муніципальна няня»

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page