Пятница , 17 Май 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Напиши лист Діду Морозу та отримай приз

Напиши лист Діду Морозу та отримай приз

Красноградський Будинок культури оголосив конкурс цікавих дописів головному герою новорічних свят. Долучитися до нього можуть і діти, і дорослі. Творче змагання триватиме з 01 до 25 грудня. Переможця чекає грошова винагорода.

Листи необхідно надсилати на електронну адресу krasnograd-rdk67@ukr.net в форматі «Word» або в особисті повідомлення на сторінці закладу у  фейсбуці (https://www.facebook.com/krasnogradrbk). Обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я та по-батькові відправника. Листи від руки прийматимуть безпосередньо в приміщенні Будину культури за адресою вул. Бєльовська, 67.

Організатори попереджають, що дописи перевірятимуться на плагіат. Тому радять учасникам підготувати оригінальні розповіді. Листи з кількох рядків теж не допускатимуться до конкурсу. Це повинні бути розгорнуті повідомлення або тематичні вірші, пісні тощо.

Оцінювати творчі  роботи буде журі — Дід Мороз разом із помічниками. Автора найкращого листа очікує премія — 300 гривень. Про вручення призу переможцеві повідомлять індивідуально.

Успіхів!

Про нас admin

Перевірте також

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page