Четверг , 2 Май 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Напиши лист Діду Морозу та отримай приз

Напиши лист Діду Морозу та отримай приз

Красноградський Будинок культури оголосив конкурс цікавих дописів головному герою новорічних свят. Долучитися до нього можуть і діти, і дорослі. Творче змагання триватиме з 01 до 25 грудня. Переможця чекає грошова винагорода.

Листи необхідно надсилати на електронну адресу krasnograd-rdk67@ukr.net в форматі «Word» або в особисті повідомлення на сторінці закладу у  фейсбуці (https://www.facebook.com/krasnogradrbk). Обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я та по-батькові відправника. Листи від руки прийматимуть безпосередньо в приміщенні Будину культури за адресою вул. Бєльовська, 67.

Організатори попереджають, що дописи перевірятимуться на плагіат. Тому радять учасникам підготувати оригінальні розповіді. Листи з кількох рядків теж не допускатимуться до конкурсу. Це повинні бути розгорнуті повідомлення або тематичні вірші, пісні тощо.

Оцінювати творчі  роботи буде журі — Дід Мороз разом із помічниками. Автора найкращого листа очікує премія — 300 гривень. Про вручення призу переможцеві повідомлять індивідуально.

Успіхів!

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page