Вторник , 16 Июль 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Команді «0303» потрібна наша підтримка!

Команді «0303» потрібна наша підтримка!

Наталинський ліцей бере участь у Всеукраїнському змаганні з безпеки дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge для дитячо-молодіжних команд — активістів з усієї України.

До складу місцевої команди «0303» увійшли учні 9-10 класів, педагог-організатор Лариса Штеменко та заступник директора з навчально-виховної роботи Єлізавета Конарєва. Учасники вже організували низку громадських молодіжних акцій з безпеки дорожнього руху, пройшли тести на знання правил дорожньої безпеки, публікуючи все у соціальних мережах.

Наразі завершився І етап турніру «Моя безпека на дорозі», який наталинці успішно подолали. Зокрема, створили й презентували навчальний посібник з правил дорожнього руху. До роботи над книжкою залучали експертів, працівників закладу освіти, учнів, батьків та громадськість. На черзі — ще два етапи, і члени команди «0303» готові йти до перемоги. Аби допомогти активістам здійснити свою мрію, підтримаймо їх у цьому прагненні за посиланнями: https://fb.watch/5mlvdwjGCc/ та https://fb.watch/5mlxFw0f9Z/.

Проголосуйте за команду «0303» Наталинського ліцею! Коментарі та репости також потрібні юним землякам.  

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page