Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Команді «0303» потрібна наша підтримка!

Команді «0303» потрібна наша підтримка!

Наталинський ліцей бере участь у Всеукраїнському змаганні з безпеки дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge для дитячо-молодіжних команд — активістів з усієї України.

До складу місцевої команди «0303» увійшли учні 9-10 класів, педагог-організатор Лариса Штеменко та заступник директора з навчально-виховної роботи Єлізавета Конарєва. Учасники вже організували низку громадських молодіжних акцій з безпеки дорожнього руху, пройшли тести на знання правил дорожньої безпеки, публікуючи все у соціальних мережах.

Наразі завершився І етап турніру «Моя безпека на дорозі», який наталинці успішно подолали. Зокрема, створили й презентували навчальний посібник з правил дорожнього руху. До роботи над книжкою залучали експертів, працівників закладу освіти, учнів, батьків та громадськість. На черзі — ще два етапи, і члени команди «0303» готові йти до перемоги. Аби допомогти активістам здійснити свою мрію, підтримаймо їх у цьому прагненні за посиланнями: https://fb.watch/5mlvdwjGCc/ та https://fb.watch/5mlxFw0f9Z/.

Проголосуйте за команду «0303» Наталинського ліцею! Коментарі та репости також потрібні юним землякам.  

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page