Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / На Харківщині від постійних обстрілів російських окупантів потерпають мирні люди

На Харківщині від постійних обстрілів російських окупантів потерпають мирні люди

Про ситуацію в Харківській області на вівторок, 19 липня, розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні зранку ворог обстріляв с. Мосьпанове, дві людини отримали поранення та госпіталізовані до медичних закладів. Через ранкові обстріли Циркунів поранена одна  жінка.

О третій ночі росіяни обстріляли с. Коробочкине, після четвертої ранку окупанти завдали ракетного удару по с. Клугино-Башкирівка Чугуївського району. Пошкоджені приватні домоволодіння, сталися пожежі.

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Пошкоджень зазнали житлові будинки та господарські споруди. Сталися дві пожежі на пшеничних ланах.

У Харківському районі внаслідок обстрілів відбулося загоряння медичного закладу. Через постійні масовані обстріли вогнеборцям довелося двічі повертатися з місця пожежі, загасити полум’я вдалося лише з третьої спроби.

Загалом протягом доби з пораненнями госпіталізували п’ятьох мирних жителів, зокрема двох  у Харківському районі та трьох  у Чугуївському. На жаль, 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківському районі загинув.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії.

На Харківському напрямку ворог намагався провести розвідку боєм в районі населеного пункту Уди, але ця спроба повністю провалилася. Окупанти відступили з втратами.

У районі Ізюма ворог обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії території біля Великої Комишувахи, Чепіля, Дібровного та Новомиколаївки. Окупанти намагалися піти ву наступ у напрямку Гусарівки, але під щільним вогнем наших захисників відступили.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page