Вторник , 16 Июль 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Якими були тренди в українських соцмережах-2021

Якими були тренди в українських соцмережах-2021

Відповідне дослідження про тенденції в Україні та світі опублікувала компанія YouScan, яка спеціалізується на аналітиці соціальних медіа. Вона проаналізувала інформацію, яка оприлюднювалася у період із 01 січня до 30 вересня 2021 року, та поділилася висновками.

Відтак, згідно з аналітикою найпопулярнішими темами, які  обговорювали українці були надзвичайні ситуації (інциденти), політика, релігія та здоров’я. Слово «здоров’я» також очолило тренди у вітальних листівках, якими люди ділилися з друзями. А найпопулярнішим емодзі стало сердечко.

Більшість публікацій, які писали співвітчизники у минулому році, були пости на особисті теми. Крім того, українці у сім разів частіше, ніж представники інших країн зверталися за порадами онлайн.  Удвічі частіше за жителів зарубіжних держав ми також постили  новини. На фоні того, що у світі довжина постів у Facebook скорочувалася, у користувачів цієї соцмережі з України, вона, навпаки, зросла. Позитивні пости частіше стосувалися сфери краси та інформаційних технологій, негативні банків, іжі, напоїв та рітейл-індустрії (торгівлі). Найбільше позитивних коментарів українці залишали під роликами в YouTube, а негативних Twitter.

Жінки найчастіше поширювали зображення рослин, а чоловіки — транспорта.  Серед  активностей у представниць прекрасної статі лідирувала випічка, у представників сильної статі – публічні виступи. У візуальному контенті, яким ділилися українці, переважав сірий колір.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page